Välkommen till MA`ke Sweden

Traparga Sweden AB (fd EsMa Sweden AB) är ett svenskt företag som startades av Mathilda Esdotter Magnusson och Amanda Magnusson i maj 2020 under varumärket MA`ke Sweden, med ett fokus på att vara återförsäljare åt det norska företaget Zobrius Pharma AS.

Zobrius Pharma AS utvecklar och producerar unika hälsotillskott med en ”grön profil”, baserade på naturliga råvaror. Deras vision är att med nya och innovativa produkter göra det möjligt för människor att få en bättre hälsa och livskvalitet. År 1999 påbörjades forskningsarbetet av Zobrius After-Alcohol Drink, ett vetenskapligt och noggrant testat kosttillskott som tas i form av en shot efter avslutat alkoholkonsumtion. Produkten innehåller ingredienser som hjälper till att upprätthålla energinivån, normal muskelfunktion och en normal vätskebalans i kroppen. Den är dessutom 100 % växtbaserad.

Zobrius After-Alcohol Drink tog flera år att forska fram, varav fem av dessa bestod av ett samarbete med världens största producent av växtextrakt i Tyskland. År 2019 blev Zobrius tillgänglig på den norska marknaden och de hade då redan säkrat sig distributionsavtal i 22 länder.

I dag är MA`ke Sweden den enda återförsäljaren av Zobrius i Sverige och visionen är att så småningom även ta in andra produkter inom området hälsa, fitness och fritid.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *