Tillfällen att fira

Fem tillfällen att ta en Zobrius

Stora och viktiga händelser i livet ska firas ordentligt så att dessa stunder blir minnesvärda för all framtid. Tyvärr medföljer då en mindre rolig morgondag för många.
Vi listar fem tillfällen då kvällen bör avslutas med en Zobrius.

1. Bröllop

Bröllopsfester brukar hålla på långt in på småtimmarna och utbudet av alkoholhaltiga drycker brukar vara generöst. Låt dina gäster få en bättre morgondag genom att ställa fram Zobrius i samband med vickningen, lägga i en goodiebag eller som ett välkomnande på gästernas hotellrum.

2. Möhippa/svensexa

Planerar du att ge din vän en oförglömlig möhippa eller svensexa? Oavsett om den är en dag eller en hel helg kommer hela gänget att tacka dig dagen efter för att ha varit förberedd med Zobrius. Vi erbjuder 3-, 5- och 24 pack.

3. Företagsfest

Är det dags för företaget att bjuda in till den årliga kick-offen, sommarfesten eller julbordet? Se till att kollegorna dyker upp i god form till jobbet dagen efter genom att ha gjort en förbeställning av Zobrius. Kontakta oss på info@makesweden.se om ni önskar göra en större beställning.

4. Födelsedag

Fyller du jämnt eller en siffra som är värt att fira lite extra? Genom att avsluta kvällen med en Zobrius, gärna tillsammans med ett glas vatten, ger du dig själv en bättre morgondag i present.

5. Spontant är alltid bäst

Genom att alltid ha Zobrius hemma behöver du som småbarnsförälder eller du med ett fullt schema inte säga nej till en spontan afterwork med kollegorna, ett event med vännerna eller en festlig lördagskväll. Vi levererar till din hemadress eller ditt närmaste PostNord ombud inom 3-5 arbetsdagar.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *